HAKKIMIZDA

Sosyaling Hizmetleri olarak yıllardır web tasarım, grafik tasarım ve logo tasarımları yapmakta olan şirketimiz sürekli olarak büyümekte olup, müşterilerinin verdiği işleri benimseyerek titizlik ve özenle hazırlamaktadır.

Kale, 53100 Merkez/Rize Merkez/Rize

info@sosyaling.com

0 545 528 00 38

GİZLİLİK POLİTİKASI

Gizlilik Politikamız

Sosyaling Hizmetleri Bilişim Hizmetleri A.Ş. ("Sosyaling Hizmetleri") olarak sunduğumuz yeni ürün ve hizmetlerle ilişkili olarak 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlamış olduğumuz Sosyaling Hizmetleri Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Politikası ("Gizlilik Politikası") ile açıklanan kişisel veri işleme faaliyetlerimiz zaman zaman değişiklik gösterebilir.

Buna ek olarak, kimi zaman politikamızı daha kolay okunabilir hale getirebilmek amacıyla organizasyonel ve biçimsel değişiklikler yapabiliriz. Gizlilik Politikamızda yaptığımız değişikliklere ilişkin kısa bilgiye aşağıda ulaşabilirsiniz.

Şubat 2019

Gizlilik Politikamızın kapsamı; Avrupa Birliği Genel Veri Koruma Tüzüğü Madde 13 hükmü uyarınca genişletilmiş olup kişisel verilerinize ilişkin faaliyetlerimiz konusunda en yüksek düzeyde şeffaflık sağlamak amacıyla siz ziyaretçilerimizin erişimine sunulmuştur.

Gizlilik Politikamız, güncellenen versiyonunda, kişisel verileri işlenen kişi grupları, kişisel veri kategorileri, kişisel verilerin işlendiği iş süreçleri, kişisel veri güvenliği sağlanmasına yönelik alınan tedbirler ve her bir kişisel veri kategorisine ilişkin saklama sürelerine ilişkin detaylı bilgiler içermektedir. Navigasyon kolaylığınızı sağlamak amacıyla hazırlamış olduğumuz özet Gizlilik Politikası metnine uygundur.

Çerezlere ilişkin faaliyetlerimiz ise bizde saklıdır.